Her finder du os

Åbningstider

Mandag10:00 - 17.00
Tirsdag10:00 - 17.00
Onsdag10:00 - 17.00
Torsdag10:00 - 17.00
Fredag10:00 - 17.00
Lørdag10:00 - 17.00
Søndag10:00 - 17.00

Om Keramoda

Keramoda ligger i den lille fiskerby Lønstrup ved Rubjerg Knude i den gamle strandfogedgård.

Jeg har brugt meget tid på at udvikle glasurer og form og skabe god design i unika arbejder og brugsting. Sæt, der arbejder godt sammen, er brugervenlige, rene i linjerne, med farver og struktur, der er inspireret af hav, sand og klit.

Udover hånddrejede former: krukker, fade, teservice m.m. laves også relieffer, skulpturer og springvand.

Værkstedet arbejder med stentøj brændt ved 1270°. Keramikken er giftfri, ovnfast og velegnet til opvaskemaskine.

Værkstedet er åbent for besøgende året rundt.

Mogens Falkenberg

Keramiker og skulptør Mogens Falkenberg gik bort tirsdag d. 28 februar 2017.

I hans 40 års virke som keramiker, formåede han gennem sine værker at skabe brugskunst såvel som skulpturer inspireret af Lønstrups dramatiske og rå natur. I Mogens’ værker gengives naturens rene linjer, smukke kurver og farverne udtrykkes gennem de rå stentøjsmaterialer.

Fra værkstedet Keramoda, i den gamle strandfogedgård midt i Lønstrup by, har turister såvel som lokale gennem en årrække erhvervet sig keramik, men siden Mogens gik bort, har værksted og butik været lukket.

Mange af hans værker har familien valgt at pakke ned til de efterkommende generationer, men I påsken vil dørene atter blive åbnet, med mulighed for at erhverve sig nogle af de sidste værker fra Mogens’ hånd, inden næste generation tager over.

I fremtiden vil den gamle strandfogedgård samt værksted og butik vil blive drevet videre af den næste generation og flere af Mogens’ design vil fortsat blive produceret og solgt fra adressen.